Pakabėlės ORA
Pakabėlės ORA
Pakabėlės ORA

Pakabėlės ORA

Mato vienetas
  • vnt
Spalva
  • Grafito
  • Juoda matinė
  • Šlifuoto aukso
  • Šlifuoto nikelio
Likutis : 10+
3,79 €
Su mokesčiais

 

ORA serija yra puikus pasirinkimas ieškantiems pakabų, kurios derina klasikinius sprendimus su moderniu stiliumi. Ši serija buvo sukurta siekiant pateikti elegantiškus ir funkcionalius sprendimus įvairių stilių ir skonių interjerui.

ORA serijos pakabos sukurtos atsižvelgiant į ilgaamžiškumą ir estetiką, o suapvalinta forma suteikia elegancijos ir paprastumo. Pagamintos iš cinko, jos yra keturių universalių spalvų: šlifuoto plieno, šlifuoto aukso, grafito ir juoda matinė.

Interjerai, kuriuose savo vietą suranda ORA serijos pakabos, įgauna elegantišką ir funkcionalų akcentą. Derindama klasikinį dizainą su moderniais elementais, ORA serija siūlo sprendimus, kurie pateisins tiek tradicijų mylėtojų, tiek ir šiuolaikiškesnio interjero dizaino mėgėjų lūkesčius.

Aukštis: 89.8mm; Gylis: 44.9mm; plotis: 26mm

701836
Atsiliepimų nėra

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė pridėta į mėgstamų sąrašą
Pridėta prie lyginamų prekių

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite privatumo pranešime. Sutinku su taisyklėmis ir privatumo politika.