Dangteliai pakelėjui TOP-STAYS
Dangteliai pakelėjui TOP-STAYS

Dangteliai pakelėjui TOP-STAYS

Mato vienetas
  • kpl.
Spalva
  • Balta
  • Pilka
Likutis : 10+
2,10 €
Su mokesčiais

 

„Top-Stays“ sistemos skirtos priekinėms dalims, kurių maksimalus plotis yra 1200 mm, aukštis nuo 250 iki 500 mm ir storis nuo 16 iki 28 mm. Tokie sprendimai suteikia ir platesnes galimybes baldų dizaineriams, juolab, kad šiuo metu populiarūs platūs stalčiai, prie kurių puikiai derės tokie pat platūs, pakeliami fasadai.

Šių sistemų pranašumas – sklandus ir švelnus veikimas bei galimybė sustabdyti bet kokio tipo fasadus, net ir gana sunkias, bet kokioje atidarymo padėtyje. Tokio tipo mechanizmai užtikrina, kad atvirų spintelių fasadai ne tik netrukdytų darbui virtuvėje, bet ir nesusidurtų su kitomis spintelėmis. Papildomas privalumas – mechanizmas, leidžiantis išlaikyti spintelę atidarytą tiek laiko, kiek norite, ir pašalinama rizika, kad galva atsitrenks į durelių kraštą.

Korpuso priekyje esančių reguliavimo varžtų dėka priekinės dalies padėtį ir atramos jėgą galima reguliuoti trimis kryptimis. Jiems nereikia naudoti papildomų vyrių. Standartinis atidarymo kampas yra 107 laipsniai arba 110 Strong versijoje, kuris suteikia patogią prieigą prie viso spintelės turinio, tačiau gali būti lengvai apribotas iki 90 laipsnių. „Top-Stays“ taip pat galima rinktis iš dviejų spalvų variantų, o tai yra papildomas privalumas komponuojant baldus kaip visumą.

Atidarius priekinę dalį jaučiamas minimalus pasipriešinimas, tuomet tolimesnis jo veikimas labai sklandus, su galimybe sustoti bet kurioje padėtyje, o operaciją užbaigus sistema švelniai ir tyliai uždaro priekinę dalį. Dėl tiesioginio jungiamųjų detalių prisukimo prie kėbulo šono priekis yra labai stabilus ir veikia nepriekaištingai. Top-Stays keltuvai yra universalūs ir gali būti naudojami visiems įprastiems fasadų aukščiams ir svoriams, taip pat ir mažo gylio balduose.

390004
Atsiliepimų nėra

Jums taip pat gali patikti

Prekė pridėta į mėgstamų sąrašą
Pridėta prie lyginamų prekių

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite privatumo pranešime. Sutinku su taisyklėmis ir privatumo politika.