Stalčius AxisPro H-116mm
Stalčius AxisPro H-116mm

Stalčius AxisPro H-116mm

Spalva
  • Antracito
  • Balta
Ilgis (mm)
  • 300
  • 350
  • 400
  • 450
  • 500
  • 550
Likutis : 10+
26,00 €
Su mokesčiais

 

Stalčius AxisPro yra išskirtinai patvarus stalčius, kuris yra sertifikuotas tam, kad atlaikytų net 60000 ciklų skaičių. Tai reiškia, kad jūs galite būti tikri, jog šis stalčius bus su jumis ilgą laiką, nepriklausomai nuo nuolatinio naudojimo intensyvumo.

Šis stalčius yra prieinamas įvairaus ilgio variantais: nuo 250mm iki 600mm. Tai reiškia, kad jūs turite galimybę pasirinkti tokį stalčiaus dydį, kuris geriausiai atitiks jūsų poreikius ir erdvę, kurioje norite jį naudoti. Taip pat galite pasirinkti stalčių su skirtingu aukščiu - nuo 69mm iki 200mm, taip jį pritaikydami jo dydį pagal savo norus.

Stalčius AxisPro pasižymi 14mm storio šoninėmis sienelėmis, kurios leis jums maksimaliai išnaudoti stalčiaus vidinę erdvę, o pilno atidarymo bėgeliai leis pamatyti daiktus padėtus net pačiame stalčiaus gale. Tai suteikia jums galimybę patogiai laikyti daiktus ir užtikrinti, kad kiekviena stalčiaus dalis būtų efektyviai panaudojama.

Visos reikalingos detalės, tokios kaip bėgeliai, nugarėlės, fasado reguliavimo uždengimai ir fasado laikikliai, yra įtrauktos į stalčiaus komplektą. Jums tereikia išsirinkti tik baldų fasado spalvą. Stalčius AxisPro puikiai pritaikomas buityje, būdamas modernus ir ilgaamžis. Jūs galite pasirinkti tarp baltos arba antracito spalvos, kad jis derėtų prie jūsų interjero stiliaus.

Be to, šis stalčius gali būti naudojamas ne tik kaip įprastas stalčius, bet ir kaip vidinis stalčius. Jūs taip pat galite pasirinkti vidinio stalčiaus rankenėles ir fasadą, kad sukurtumėte dar labiau pritaikytą stalčiaus sprendimą jūsų poreikiams.

Visos šios savybės daro Stalčius AxisPro puikiu pasirinkimu tiek namuose, tiek biure, užtikrinant ilgaamžiškumą bei modernų dizainą, kuris pritaikomas pagal jūsų pageidavimus.

Szuflada_cykle_60000.pngRegulacja%20front.png

255052
Atsiliepimų nėra

Jums taip pat gali patikti

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė pridėta į mėgstamų sąrašą
Pridėta prie lyginamų prekių

Siekiant pagerinti jūsų naršymo kokybę, šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau jūs sutinkate su slapukų įrašymu. Daugiau apie slapukus ir kaip jų atsisakyti skaitykite privatumo pranešime. Sutinku su taisyklėmis ir privatumo politika.